Ιστολόγιο

Νέο προϊόν: στηθαίο ασφαλείας N2 CHR W5

Μονόπλευρο στηθαίο ερείσματος τοποθετούμενο στην τομή του πρανούς επιχώματος, ικανότητας συγκράτησης Ν2, λειτουργικού πλάτους W5 CHR.

 

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ανάπτυξη και διάθεση ενός καινοτομικής σχεδίασης μεταλλικού στηθαίου ασφαλείας με ορθοστάτες μορφής "└┐" (τύπου “καρέκλας”), με την εμπορική ονομασία Ν2 CHR W5.

Το στηθαίο Ν2 CHR W5 είναι Ελληνικό προϊόν και αποτελεί παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα.

Νέα συνεργασία: Comlight

Έξυπνος οδοφωτισμός / Smart Lighting

Η εταιρεία Unisteel εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στις εξελίξεις τόσο στον κλάδο του γυαλιού όσο και στον κλάδο της οδικής ασφάλειας.

Το τελευταίο διάστημα επανδρώνοντας ένα αρκετά δραστήριο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προχώρησε σε μια ακόμη νέα συνεργασία, αυτή την φορά στον κλάδο του οδοφωτισμού.

Ημερίδα «Η οδική ασφάλεια στην Ελλάδα: από το παρελθόν… στο μέλλον»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα των εταιρειών Unisteel Μ.Ε.Π.Ε και Uniworks IKE, με θέμα: «Η οδική ασφάλεια στην Ελλάδα: από το παρελθόν… στο μέλλον», η οποία διοργανώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα. Η εν λόγω ημερίδα είχε ως στόχο την ενημέρωση και την πολύπλευρη επιμόρφωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο πλαίσιο των ραγδαίων εξελίξεων που συντελούνται στον χώρο της οδικής ασφάλειας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επιτυχή διεξαγωγή των επίσημων δοκιμών πρόσκρουσης ενός νέου στηθαίου ασφαλείας οδών, η οποία οδήγησε στην πιστοποίηση ενός επαναστατικά σχεδιασμένου (παγκόσμια πατέντα) μονόπλευρου χαλύβδινου στηθαίου ασφαλείας ερείσματος, που τοποθετείται με έμπηξη στην τομή του πρανούς επιχώματος με την επιφάνεια του φυσικού εδάφους...

Νέος κύκλος ημερίδων Unisteel & Uniworks για το 2017

Οι εταιρείες μας Unisteel & Uniworks, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ξεκινούν έναν νέο κύκλο ημερίδων ανα την Ελλάδα, με σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους φορείς αναφορικά με θέματα οδικής ασφάλειας. Πρώτος σταθμός: Ξάνθη (30/5/2017)
Η τοποθέτηση Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων σε όλους τους ελληνικούς δρόμους δεν αποτελεί απλώς την εφαρμογή μια κοινοτικής οδηγίας, αλλά αναγκαιότητα προκειμένου να προστατευτεί η ανθρώπινη ζωή και να προαχθεί η νοοτροπία της πρόληψης των κινδύνων με στόχο την ασφάλεια όλων των χρηστών δρόμων.

Τι είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ1317;

Η εφαρμογή του προτύπου ΕΝ 1317 μετά την έγκριση και την υιοθέτηση του από τον ΕΛΟΤ καθίσταται υποχρεωτική και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της χώρας μας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης (CEN). Οι εναρμονισμένες πλέον εθνικές οδηγίες για την παθητική προστασία σε οδούς αφορούν στα Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων (ΣΑΟ) και συγκεκριμένα στις γενικές απαιτήσεις που αυτά πρέπει να ικανοποιούν καθώς και στα κριτήρια εφαρμογής τους σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317.

Ημερίδα στο ΤΕΕ Στερεάς Ελλάδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημερίδα της εταιρείας μας με θέμα: «Οδική ασφάλεια και αναγκαιότητα προσαρμογής όλων των Συστημάτων Αναχαίτησης Οχημάτων στα ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ1317)», η οποία διεξήχθη την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στο ΤΕΕ Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία. Με την παρουσία τους μας τίμησαν πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών δημόσιων φορέων (της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, των τεχνικών υπηρεσιών, των δήμων κλπ), τοπικοί ιδιωτικοί φορείς, καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών (Κ/Ξ APION KLEOS, ODOS ATE, INTERKAT AE κλπ).

Intertraffic Amsterdam 2016

Εκπρόσωποι της εταιρείας μας Unisteel ΜΕΠΕ παρευρέθηκαν στην διεθνή διοργάνωση για την οδική ασφάλεια Intertraffic Amsterdam 2016 και την φετινή χρονιά.

Κανείς μπορούσε να τους συναντήσει στο επίσημο stand της Marcegaglia και να συνομιλήσει μαζί τους για διάφορα θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια.

Η εμπειρία από την εν λόγω διοργάνωση αποτελεί για την εταιρεία μας εχέγγυο για την επιτυχημένη λειτουργία της, κινούμενη πάντα στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Νέα ιστοσελίδα!

Καλωσορίσατε στη νέα ιστοσελίδα μας. 

Στον δικτυακό αυτό τόπο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια και πιο συγκεκριμένα σε Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων (ΣΑΟ),  Συστήματα Απορρόφησης Ενέργειας Πρόσκρουσης (ΣΑΕΠ) και Συστήματα Έκτακτης Ανάγκης (ΣΕΑ).

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα βάσει του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ1317 και η ιστοσελίδα μας εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς με σκοπό την εγκυρότερη ενημέρωση σας στο αντικείμενο.